طاجن لسان ااعصفور





 

طاجن لسان العصفور 

المكوّنات
ربع  كيلو لحمة رقبة بتلو 
1 فلفل رومى وواحد حامى
1 طماطم
2 فص توم
1بصل قطع 
ربع  ك لسان عصفور حجم كبير
ملعقة فلفل اسود
2 ملعقة ملح
1 ملعقة زبدة

الطريقه .....


تسلق اللحمة بالطريقة المعتادة يوضع فى ماء السلق حبهان وورق لورا وفص توم وطماطم وبصلة قطع 

وفى صنيه تانيه 
نقطع الفلفل الرومى والتوم والطماطم والفلفل الحامى قطع صغيرة

و نقوم بتشويح الفلفل والتوم والطماطم بقطعة الزبدة

نضع لسان العصفور عليه ونقوم بتشويحه معا

نضع كوب من  الشوربة واللحمة على اللسان عصفور

نتركه على النار حتى الغليان ثم ندخله الفرن

نقوم بمتابعته واذا احتاج شوربة مرة اخرى نقوم بزيادة الشوربة

نصف ساعة بيكون خلاص وبالف هنا

تعليقات