المقادير ...
٢ كيس اندومى
ربع كيلو بسله بالجزر
ربع كيلو صدور فراخ قطع صفيره
معلقتين صويا صوص
بصله كبيره شرايح
فلفل الوان شرايح
بروكلى قطع صغيره
معلقه ذره حلوه
معلقه فاصوليا حمرة
ملح وفلفل ..وجنزبيل وحبهان ومستكه وكارى وكركم وبصل بودر وثوم بودر
الطريقه
تسلق المكرونه الاندومى فى الماء بدون اضافه البهرات المخصصه لها وتترك
ثم نقوم بتحمير البصل ثم نضيف قطع الفراخ حتى تنضج
ثم الفلفل الالوان ثم نضيف عليهم الخضار البسله والجزر والذره والبروكلى حتى ينضج الخليط ثم نضيف البهار والملح والفلفل ثم الصويا صوص ...
وبعد ذلك نضيف الخليط الى المكرونه بعد تصفيتها من الماء الزائد ...
وتقدم ساخنه ..وبالهنا والشفا
تعليقات
إرسال تعليق
اهلا بكم ونرجو ان نكون قد حوزنا على اعجابكم